Tilflytter fra udlandet?

At flytte sig selv og sin familie til et andet land kan være en meget stor beslutning. Der er forskellige muligheder for at få hjælp til overblik over praktiske forhold og en mulig indgang til et netværk. 

Live in Triangle Region er en hjemmeside på engelsk, hvor du kan få mange oplysninger. Hjemmesiden er udarbejdet af organisationen Trekantområdet.

Søger du nye venner?
Slut dig til fællesskabet 'Vejen Kommune Internationals & Friends': https://www.facebook.com/groups/218514331958931/?fref=ts

Andre internationale netværk er:
*  www.internationalcommunitytrekantomraadet.dk
* Ny Vejen Forening på facebook: facebook.com/groups (Foreningen Ny i Vejen er startet af flygtninge i Vejen kommune med det formål at byde nye flygtninge velkommen.)
* The Expat Association of Kolding på facebook (TEAK): www.facebook.com/groups og til TEAKs hjemmeside
* Internationals in Vejle: www.facebook.com/groups
Facebookgruppen BillundInternationals med medlemmer fra hele Trekantområdet.
* International Mødre Gruppe, Trekantområdet (lukket gruppe på Facebook: International Moms Group Triangle Region)
Hvis du er gravid eller lige er blevet mor er Mamma Mia, Vejen internationale mødregruppe, måske noget for dig. Læs mere på Husets hjemmeside http://www.huset-vejen.dk/index.php/om-os/mamma-mia

Medfølgende ægtefæller har mulighed for at deltage i Trekantområdets spouseprogram. Programmet har fokus på at navigere på det danske arbejdsmarked. Find mere information på Trekantsområdets hjemmeside.

Andre nyttige links:
• Work in Denmark
• expatindenmark.com
• Udlændingestyrelsens kontaktside
• lifeindenmark
• New to Denmark

Link til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor du kan finde information om det danske sundhedssystem på forskellige sprog.