Idrætscentre og haller

Kommunen rummer masser af lokale idræts- og foreningsaktiviteter. I Vejen Kommune er der en lang række idrætsfaciliteter med større centre i både Holsted, Brørup, Vejen og Rødding og mange mindre haller og foreningshuse fordelt over hele kommunen. De udgør rammerne for en bred vifte af aktiviteter inden for såvel indendørs som udendørs idrætsgrene.

Derudover er der svømmehaller i Vejen og Rødding, udendørs svømmebad i Brørup samt søbadet i Jels. Du kan se en oversigt her.

Nedenfor omtales de fire største centre. Du kan se en liste over haller og idrætscentre her.  Den geografiske placering af hallerne i Vejen Kommune er vist på kortet i højre side.

Vejen Idrætscenter (VIC) er et sted, hvor der næsten altid summer af liv for børn og voksne. Du kan gå til næsten alt, hvad hjertet begærer som for eksempel fitness, squash, svømning, spring, gymnastik, step, fodbold, håndbold, bordtennis, karate og meget mere. Se mere på VICs egen hjemmeside. VIC er et af Danmarks førende idrætscentre og danner også ramme om messeaktiviteter og større sportsarrangementer. 

Vejen Atletikstadion giver mulighed for at dyrke mange forskellige former for atletik. Vejen Atletikstadion danner flotte rammer til løb, højde- og længdespring og spyd- og boldkast. Er man mere til kuglestød eller hammer- og diskoskast, går man heller ikke forgæves. En boldbane findes der også, ligesom der rundt om stadionet er gode udfoldelsesmuligheder. Det nye stadion ligger ved Vejen Idrætscenter og Vejen Gymnasium.

Rødding Centret
  er et aktivt samlingssted i Rødding. Der er en svømmehal med 25 meter langt konkurrencebassin med seks baner og minivandland med rutsjebane. Der er også bowlingcenter, bibliotek, biograf, fitnesscenter og to idrætshaller med internationale mål. Du kan for eksempel gå til dykning, badminton, gymnastik, zumba, triatlontræning og meget mere. Du kan læse mere på Rødding Centrets egen hjemmeside her.

Brørup hallerne ligger midt i Brørup by med haller og foreningshuset. I hallerne holder flere foreninger til med gymnastik, badminton, fodbold, håndbold og Brørup Fitness Klub.

Medius i Holsted ligger midt i Holsted mellem stationsbyen og bydelen i nord. Medius er et topmoderne center med en dobbelthal, en multihal, motionscenter, mødelokaler, bibliotek, SFO, ungdomsklub, skydekælder og meget andet. Du kan læse mere på Medius' egen hjemmeside her