Søg job i Vejen Kommune

Har du skruet hænderne rigtig på? Så kan du uden tvivl finde en virksomhed i Vejen Kommune, der mangler lige netop dig. Vi har knap 20.000 arbejdspladser inden for kommunegrænsen – særligt til kloge hænder med en faglært eller ufaglært baggrund. Og der er også rig mulighed for at arbejde udenfor kommunegrænsen – på en time kan du nå 335.600 arbejdspladser i Trekantområdet.

Kunne du tænke dig dit næste job i Vejen Kommune? I søgefeltet nedenfor finder du ledige stillinger – både private og offentlige – indenfor Vejen Kommunes grænser.

Hvis der ikke er et job ledigt, kan du søge på jobs i Trekantområdet her.


Alle jobs » Industri » Jobvisning

Industri Køletekniker

Johnson Controls Denmark ApS, Køleteknik, Vejen, Danmark

Ansøgningsfrist: 27. december 2018

Hvad du vil lave

Johnson Controls Danmark søger industri Køleteknikere til område Sydlige Jylland og Fyn.

Johnson Controls Køleteknik består af 160 ansatte som beskæftiger sig med salg, projektering, installation og servicering af køle-fryse og varmepumpe anlæg på både industrielle og kommercielle køleanlæg, primært i Danmark. Der er også muligheder for udfordringer på Færøerne, Grønland og resten af verden.

Med udgangspunkt fra egen bopæl søger vi til Johnson Controls Køleteknik engagerede kollegaer med køleteknisk baggrund. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt med tildelte opgaver, som eftersyn eller reparation af køle-, fryse- og varmepumpe anlæg.  

Du vil referere til vores Serviceleder for området, i vores Vejen afd. og blive en del af et dynamisk og engageret team af dygtige teknikere – i et venligt og humoristisk arbejdsmiljø. Som Køletekniker hos Johnson Controls Køleteknik vil du opleve en hverdag med afvekslende opgaver og med mulighed for at have indflydelse på din arbejdsdag, samt personlig og faglig udvikling. Ansættelse indebærer desuden bilordning, mobiltelefon og PC, løn efter kvalifikationer og en god pensionsordning med sundhedsforsikring.

Hvordan du vil gøre det

  • Service- og eftersynsopgaver hos kunder på et bredt spekter af køle- fryse og varmepumpe anlæg.
  • Vedligeholds reparationer af industri køle udstyr ved kunder.
  • Opstart og indregulering af nye anlæg i samarbejde med Contracting afdelingen.
  • Forebyggende vedligeholdelse og fejlfindingsopgaver på kundeanlæg.
  • Opgradering- og ombygningsopgaver på kundeanlæg.

Hvem vi leder efter 

Du har en teknisk uddannelse eller erfaring som køletekniker, er D-certificeret og dertil en bred el-teknisk viden og kan fejlfinde på elektriske systemer. Du holder orden på dine ting og løser dine arbejdsopgaver med en god kvalitet. Da meget af vores kommunikation foregår via PC er det et plus, hvis du har god erfaring med MS Office pakken, samt grundlæggende PC færdigheder. Du kan begå dig på dansk og kendskab til engelsk, såvel mundtligt som skriftligt, og har et gyldigt kørekort.

Vi har høj fokus på sikkerhed, og vores medarbejderes sikkerhed betyder alt – det er derfor vigtigt at du betragter dette som en selvfølge i dit daglige arbejde.

Du har en positiv, udadvendt og serviceminded indstilling til job og kollegaer, og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du sætter pris på at give kunderne høj service, kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og kan bevare overblikket selv i pressede situationer.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme, da vi behandler ansøgninger i takt med at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale.  

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Branch Manager Bjørn Søby på: bjoern.soeby@jci.com Se opslaget på Ofir.dk