Søg job i Vejen Kommune

Har du skruet hænderne rigtig på? Så kan du uden tvivl finde en virksomhed i Vejen Kommune, der mangler lige netop dig. Vi har knap 20.000 arbejdspladser inden for kommunegrænsen – særligt til kloge hænder med en faglært eller ufaglært baggrund. Og der er også rig mulighed for at arbejde udenfor kommunegrænsen – på en time kan du nå 335.600 arbejdspladser i Trekantområdet.

Kunne du tænke dig dit næste job i Vejen Kommune? I søgefeltet nedenfor finder du ledige stillinger – både private og offentlige – indenfor Vejen Kommunes grænser.

Hvis der ikke er et job ledigt, kan du søge på jobs i Trekantområdet her.


Alle jobs » Ledelse » Jobvisning

Olet Industrigummi A/S i Vejen søger

OLET INDUSTRIGUMMI A/S, Vejen, Danmark

Ansøgningsfrist: 11. januar 2019

 

 

Salgschef

Har du en grundlæggende god teknisk indsigt og forståelse for tekniske løsninger, og brænder du for at pleje eksisterende kunder gennem relationer, tillid og langvarige samarbejder? Er du samtidig også den, der kan opdyrke nye kunder og markeder, og hjælpe kunderne til at træffe de rigtige valg, så kan vi tilbyde dig det helt rigtige job, hvor du også vil indgå som en vigtig del af ledergruppen.

 

Dine opgaver.

Efter en organisatorisk omstrukturering, vil du som vores ansigt udadtil, være en vigtig brik i Olet Industrigummi A/S vækststrategi. Kunderne befinder sig primært i Danmark, med en del eksport til kunders afdelinger i udlandet. En del af strategien er at styrke hjemmemarkedet, samtidig med at nærmarkederne skal udvikles.

 

 • Du vil få totalansvaret for salget, med god støtte fra resten af teamet.
 • Du vil bidrage med struktur og en proaktiv tilgang til salgsindsatsen.
 • Du skal fastholde og videreudvikle eksisterende kunder.
 • Du vil forhandle samarbejdsaftaler med kunderne.
 • Du vil planlægge de nødvendige salgsaktiviteter, for at nå de opstillede mål.
 • Du må forvente en rejseaktivitet svarende til 40 – 50 dage om året.

 

Solid erfaring med salg af tekniske løsninger.

Du er karakteriseret ved et stort drive og stærke analytiske evner. Du har en teknisk baggrund med en kommerciel overbygning, og nogle års erfaring fra teknisk betonet salg inden for B2B markedet, gerne med erfaring fra gummi- eller plastbranchen.

Du har en passion for salg, og det at hjælpe kunden til at træffe de rigtige valg, er en indgroet del af dit DNA. Du arbejder struktureret og målrettet, og trives med at have mange bolde i luften samtidig.

På det personlige plan kan du helt sikkert nikke genkendende til nøgleord som:

 

 • Højt energiniveau
 • Ærlighed
 • Handlekraft
 • Vindermentalitet
 • Glæde

 

Du vil som nævnt indgå som en vigtig del af ledergruppen, og være med til at sætte dit præg på Olet Industrigummis A/S fremtidige strategi. Så det forventes, at du er en stærk teamplayer, er god til at kommunikere ikke bare på dansk, men at du også kan begå dig på både engelsk og tysk i skrift og tale.

Vi tager naturligvis for givet, at du har et gyldigt kørekort, samt at straffeattest skal vises.

 

Hvis du vil vide mere om Olet Industrigummi A/S, så tag et kig på vores hjemmeside, www.olet.dk

 Se opslaget på Ofir.dk